Právě si prohlížíte Luna pevně přebírá vládu nad rokem 2018

Luna pevně přebírá vládu nad rokem 2018

Rok Hvězdy, 2017, byl rychlý a proletěl jako zářící kometa.  Přinesl nové příležitosti, výzvy a spojení jak v životě osobním, tak i profesním. Po oslňující a rychlé Hvězdě nastupuje na trůn roční vlády – jasnozřivá Luna. Energie roku nám přináší podmínky, které můžeme využít a které nám pomáhají ke štěstí a spokojenosti. Jakou energii přináší Luna?

Luna a její energie

Na rozdíl od Hvězdy není tak okázalá ve svém projevu. Její síly jsou klidné, jemné a všudypřítomné. Jas Luny je nepřetržitý a povede vás ve všem, co jste v roce 2017 započali, hlouběji a vědoměji.

Luna s sebou přináší potřebu většího vnitřního ticha a bezpečí. Mít prostor sám pro sebe, pro odpočinek fyzický i mentální. Rok 2018 bude po vás žádat spočinutí a obrácení zraku do vašich vnitřních procesů a světů. Ostatně jen tam naleznete nezbytnou podporu a odpovědi.

Luna a oheň

Současně je rok Luny spojen s energií ohně. Ta se manifestuje radostí, nadšením a silnou spirituální energií. Nasměrujete-li svůj vnitřní kompas k tomu, co odpovídá vašemu přirozenému talentu a pravému JÁ, máte vyhráno. Pokud však stále tápete a nevíte, kam zaměřit svoji pozornost, hledejte ve svém životě nejprve  individuální zdroje. Nebo-li to, co přináší radost, zápal a vnitřní naplnění právě jen a jen vám. Dávejte do všeho, co děláte, kus sebe, s nadšením a vášní. Jděte si za tím aktivně, hlavně už na nic nečekejte a konejte!

Velký úklid

Cokoli jste v roce Hvězdy započali, bude nyní potřeba rozvíjet více do hloubky a k ryzosti. Proto je důležité právě letos vyloučit z vašeho života vše, co nefunguje, nepotřebujete, neodpovídá vašim budoucím záměrům a co vám ubírá energii na vaší cestě. To se týká jak věcí a činností, tak lidí a systémů. Prostě si ve svém životě udělejte velký úklid! Uvidíte, jak se vám uleví a to nejen po psychické stránce.

Cesta k celistvosti

Je nejvyšší čas vylézt z ulity a ukázat se světu takoví jací jste. To si žádá kus osobní statečnosti a odvahy. Znám to moc dobře. Máte z toho strach a zároveň vás to láká? To je v pořádku. Strach obsahuje mnoho energie, která se dá přetavit ve váš pohon. A nezapomeňte, že na obloze máte mocného spojence, jasnozřivou Lunu. Pokud to dokážete , velmi tím podpoříte vaši cestu k celistvosti. Neváhejte,odhoďte zábrany, odemkněte svůj potenciál a objevte svůj zdroj síly a vnitřní moudrosti.

Najděte si svůj zdroj

Naplánujte si letos jen to, co opravdu zvládnete. Nic zbytečně nekomplikujte. Jinak se může stát, že vás to příliš vyčerpá. Hlavně to konejte, aby vaše plány nezůstaly jen na papíře nebo v hlavě. Nejdůležitější je spojit se s tím, co vám bude přinášet radost a vnitřní naplnění. Spojte se se svým LÉČIVÝM ZDROJEM.

 

Zároveň se velmi dobře připravte, vše si průběžně ověřujte a kontrolujte.

Oheň, který se pojí s tímto rokem, přináší také energii osvícení. Jasněji tedy uvidíte to, co děláte špatně a co vám ubírá energii. Pod dohledem jasnozřivé Luny jednodušeji a rychleji chyby odstraníte, protože budete vědět jak a co je potřeba udělat.

Nezapomínejte však, že každá energie má své pozitivní a negativní stránky a záleží na každém z nás, na co se zaměříme. Vypadá to na velmi zajímavý rok, co říkáte?

Přeji vám, ať ten váš je nádherný a hluboký.

 

 

Jana Ohanková

Pomáhám lidem spojit se s tím, co jim dodává energii, radost a klid do života, s jejich léčivými zdroji. Jsem autorkou projektu SÍLA LÉČIVÝCH ZDROJŮ, terapeutka craniosakralní biodynamiky a Somatic experiencing, učitelka jógy a Pilates. Můj příběh si můžete přečíst zde >>